söndag 4 oktober 2009

WCMD - en underbar dag!

I går var det WCMD, och en helt underbar dag. Ja, vädret var ju inte det vackraste, det blåste storm och regnet slog mot rutorna, men om man bara vill vara inne och pyssla så var det perfekt. Sju kort och en tag hann jag med igår. Jag gjorde tre av Kort i fokus umaningar, ett kort till Veckans skiss och ett efter en skiss av Friday sketchers nr 72. Dessutom blev det ett grattiskort och ett enkelt halloweenkort.

Nu ska jag tvätta och städa lite, eller rättare sagt kasta in lite tvätt i maskinen och ta ett varv med dammsugaren. Lillasyster Carolina är på väg ut till oss här på Lidingö och vi ska se film och förhoppningsvis bjudas på middag av Bjarne.

Här är i alla fall korten som jag gjorde för Kort i fokus;

Första utmaningen: "gör ett julkort där färgen BLÅ är i fokus. Andra färger får förekomma men blått ska vara huvudfärgen".
Stämpelmotiv från Magnolia och papper från Maja Design. Jag har embossat några stjärnor med "White puffs" i vänstra hörnet.

Andra utmaningen: "gör ett kort med 1 band, 2 mönstrade papper, 3 blommor, 4 bling och 5 brads".
Jag har använt mig av ett mönstrat band som jag satt på det randiga mönstrade pappret från (SEI), det andra mönstrade papperet är också SEI. Tre blommor, den översta och understa är från Doodlebug, tygblomman i mitten vet jag inte vart de kommer från. Fyra små bling på motivet och fem brads längst upp.
Tredje utmaningen: "gör en jultags med texten God Jul på samt med blommor och bling på".
Det här var den svåraste utmaningen för mig, jag är inte så bra på tags men har gjort ett försök. Mönstrat papper från Inkido, text Qk:s Chemistry, blommor från Prima, bling från Doodlebug och så en massa röd Stickles.På onsdag börjar Svenskscrapbookings födelsedags CC. Redan nu finns möjlighet att vara med och tävla om fantastiskt fina julstämplar från Stämpelboden. Håller tummarna så hårt jag kan!

2 kommentarer:

yes sa...

Så roligt att du gillade min Lo. Alfabetet heter Aquarius från Quic Kuttz. Vilka härliga kort du gör, vad är det som du använt på de stämplade snöstjärnorna?

Laila sa...

Vet du en sak?
Du har utvecklats så otorligt mycket.
Gillar dina kort massor. ♥♥♥