måndag 26 oktober 2009

Förlåt - bättre planering och mer fritid önskas

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen. Det har överhuvudtaget varit snålt med pysslandet på sista tiden. Förra onsdagen så träffade jag Maria och pysslade ett par timmar, men mer än så har det inte blivit. Hos Maria så testade jag promarkers för första gången och blev minst sagt förälskad! Trodde aldrig att jag ens skulle överväga att överge mina akvareller, men nu känns det aningen lockande med en helt ny teknik som är betydligt enklare och snabbare än mina pennor och kakor. Så om någon vill sälja sina promarkers så skicka mig ett meddelande på fiaskapar(snabela)hotmail.com.

Jag funderar på om jag ska börja planera för både bloggande och skapande i kalendern. På så sätt kanske jag kan få lite mer kontinuitet. Den kommande veckan är kalendern fullbokad, jag ska titta på lägenhet med lillasyster, ha möte med kyrkofullmäktige, besöka sossarnas kongress på Svenska mässan, redigera hundratals bilder från de tre senaste veckorna, tvätta, städa, halloweenpynta, betala räkningar och närmaste tid för lite pyssel finns på fredagkväll. Om tomten frågar så önskar jag mig fler timmar fritid varje dag.

Till min stora förvåning och glädje så vann jag en av tävlingarna under Svenskscrapbookings CC. Det var den layouten som jag var minst nöjd med och som jag tvekade om jag skulle ladda upp eller inte. Så det kan gå, av det så har jag lärt mig att man alltid ska försöka! Här finns mina layouter och det är den som heter Forever @ 80 som vann.

Nu ska jag redigera bilder en timme innan det är dags för bingen!

1 kommentar:

Anonym sa...

åh vad mycket fint du gör !!!
xx Tina