söndag 11 oktober 2009

Fyra nya layouter till CC:en

I helgen har det blivit fyra layoter till några av utmaningarna på Svenskscrapbookings fördelsedags CC. Konstigt nog så blev det inte några kort gjorda, och jag tror det här är den första cybercropen någonsin som jag har deltagit i utan att göra något kort. Jag har haft all tid i världen att scrappa eftersom Bjarne åkte iväg på finlandskryssning i fredags och fortsatte direkt till Uppsala i lördags. Ibland är det så underbart skönt att ha lite egen tid och förutom att sitta vid pysselbordet så har jag sett en massa inspelade avsnitt av Martha Stewart och en fantastisk film "Hairspray" från 2007. Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det, John Travolta är helt fantastisk i filmen.

Här är i alla fall mina layouter, och glöm inte bort att rösta i alla omröstningar på Svenskscrapbookings forum. Det finns helt otroligt många fina alster att inspireras av.


P.s Det är hög tid att anmäla sig till Stämpelstafetten nu. Jag hoppas att det blir många deltagare och nya bekantskaper. Och om du inte vill vara med och tävla så vet jag att Lisa behöver fler medhjälpare som hjälper till med forumet under november.

3 kommentarer:

Ullisenrullisen sa...

Oj, vad du hann mycket. Den här helgen fick jag inte så mycket tid att pyssla. Jag tycker särskilt om din första LO till Svensk scrapbookings CC.

yes sa...

Oj, vilka snygga :) Gillar alla tre men bäst 2:an. Jag är som dig, gillar sill och har också ätit det sen barnsben!

Lina sa...

Jeeese vilka snygga LOs du gjort! :-o