torsdag 1 oktober 2009

Mojo Monday 106.

Till kortet har jag använt några riktigt gamla papper från KI memories. Just nu är jag inne i en period då jag sparar det nya och avverkar det gamla. På den grå blomman så har jag använt svart Stickles och det blev faktist bättre än vad jag trodde, flaskan är snart slut så effekten blev lite annorlunda. Stämpelmotivet kommer ifrån Creamarias underbara textstämplar som hon har gjort för Skapa Hobby.

Idag har jag anmält mig till Webmosterhelenes träff den 18 oktober och det ska bli så roligt att få träffas och pyssla lite. Jag måste göra färdigt min svägerskas bröllopsalbum, för jag har tänkt att ge det till henne i slutet av månaden.

I helgen så ska jag fortsätta utrensningen här hemma, både i pysselrummet och i garderoben och på söndag kommer lillasyster Carolina hit, för vi ska ha en filmkväll och förhoppningsvis bjudas på en god middag av Bjarne.Återigen har jag blivit inspirerad av en skiss från Mojo Monday, ni hittar den här.

5 kommentarer:

Lisbet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisbet sa...

HJälp...lyckades få in twittertext här..skulle säga;

Hej!
Jag tror inte att jag varit inne hos dig förr. Du får väldigt gärna lämna en länk på www.minbloggrunda.blogspot.com. Det är många varje dag som tittar in för de letar någon.


Hoppas du inte tar illa vid dig nu men jag tänkte visa dig vår (articsisters) nya stämpelkatalog. Du behöver inte titta om du tycker att jag är fräck som visar upp den här. Den finns på; www.safirsilk.se.

Ha en underbar dag

Ruth sa...

Oh I love the bold colours! Ruth x

Chris_P sa...

Vilket jättefint kort!! Härliga färger!

Laila sa...

Å vad snyggt! Vilka härliga färger du gjort det i.