tisdag 28 juli 2009

Pysseltagens utmaning

Pysseltagens juliutmaning består av att använda minst fyra olika mönstrade papper, öljetter och knappar. En rolig utmaning och här kommer mitt bidrag.Jag har använt; tre gräddvita öljetter (som jag fick av gulliga Helena från Landstoken när jag köpte min Big bite). Tre knappar från Doodlebug (bubblegum).
Alla fyra mönstade papper är från Basic grey i serien Lemonade:
hjärtat av Pretty Petals, board utstansat med Martha stewart (under bandet) Saltwater Taffy därutöver papper Dandelion och Cherry cobbler.
Blomman är en kombination från Prima och Doddlebug. Bokstäverna är chipboard målade men vit akrylfärg och chalkade med rosa. Journalingruta från MM love notes.

Nu ska jag åka in till jobbet för min andra arbetsdag efter semestern. Måndagen igår flög iväg och jag har nu ett ganska bra grepp om alla utställare som jag har hand om inför stämman i Västerås om mindre än en månad. Det är otroligt roligt att få jobba med utställare och när jag igår satt och prickade av vilka som inkommit med önskemål om monterstorlek, hotell, mat och leveranser så tänkte jag på den stora CHA-mässan som pågår i Orlando; det måste vara ÄNNU roligare att få jobba med!

Hoppas att alla lediga får en solig dag och att vi andra har det lagom svalt inomhus!

1 kommentar:

Lena sa...

Jag gillar papprena du använt på kortet. Härliga mönster. Ha en bra dag.