lördag 11 juli 2009

Making memories - love note

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen senaste veckan. Comhem har haft lite svårt att hantera alla åskoväder som har dragit in över Lidingö och vissa dagar har jag inte kunnat koppla upp mig alls. Dessutom har jag ägnat mycket tid åt att sy och göra om lite hemma (mer om det i fotobloggen).

Några kort har det dock blivit och jag försöker sitta vid pysselbordet medans jag lyssnar på Sommar i P1 mellan kl. 13.00-14.30.

På rean hos Grodans så köpte jag papper ur serien Love notes från Making memories och jag har blivit fullkomligt förälskad. Papprena är helt underbara och passar lika bra till födelsedagskort som julkort. Nedan finns några bilder på kort jag har gjort med Love notes!

I morgon söndag ska jag till söder och träffa Creagänget. Jag har lovat mig själv att bara göra julkort och bett de andra att slå mig på fingrarna med måttstocken om jag får för mig att göra någonting annat. Om inspirationen finns och julkänslan infinner sig (trots värmen) så hoppas jag på att åtminstonde ha tio nya julkort att visa upp och då är jag ikapp igen.


Julkort nr. 16 till julhelaåret


Julkort nr. 17

5 kommentarer:

Lisa sa...

Wow, Du är tidigt ute! ...och det behöver man vara...
Hoppas att Du hittar en julkänsla som fungerar i alla fall, så att Du kan skapa fler härliga kort :o)

Många Kramar Lisa!

Lena50 sa...

Jättefina kort, jag älskar ju rött :)
Man skulle kanske börja göra julkort, jag skickar kanske 25 st, och då är det nog dax att börja göra dom snart, kul att kunna skicka egenhändigt gjorda kort :)
Ha det gott!!! Kram Lena

sussilull sa...

Men vilka fina kort!! Du visade ju aldrig de du gjorde igår..... :-( Hoppas få se dom i bloggen framöver kanske?? ;-)
Ha en bra vecka! :-)

sari hänninen sa...

du har då varit flitig med julkorten!
jag gillar verkligen det röd-vita paketet-kortet :-)!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.