söndag 3 maj 2009

Skaparlust

Det var länge sedan jag skrev någonting här, och det har hänt en del sedan mitt senaste inlägg. Onsdagen för två veckor sedan åkte jag till Örebro och arbetade under vår kommunala rikskonferens. Det blev fem väldigt intensiva dagar och redan på lördagen började jag att känna mig febrig. Förra veckan däckades jag fullständigt av en förkylning och först i går började halsont och feber att avta. Bjarne har varit på Apoteket åtskilliga gånger och handlat hemma all möjlig medicin, men ingenting har bitit på den här förkylningen.

Skapandet har legat lite åt sidan eftersom mitt pysselrum var ett enda kaos innan jag åkte till Örebro. Veckan innan så hade jag ganska många beställningar och fokuserade på skapandet istället för städande. Så här såg rummet ut när jag kom hem i förra veckan men i går kväll när jag kom hem från en födelsedagsfest i Täby så började jag städa och i morgon ska ni få se hur det ser ut.På köksbordet har jag haft lite måleriverkstad så även där krävdes det en rejäl städomgång.


Tyvärr så kan jag inte visa så mycket av de fyra beställningskorten eftersom jag glömde att fotografera dem, men här är i alla fall födelsedagskortet som jag gjort till Bella som vi uppvaktade i går.


Pappersvinden har en utlottning av stämplar som ni inte får missa. Jag har haft sådan enorm tur med alla utlottningar och vann den första utlottningen av en stämpel som ni ser här.

Nu är det äntligen maj, våren är här, allt blir grönt och jag har lovat mig själv att skapa minst fyra layouter den här månaden! Jag har en rad roliga fotografier från Örebro som jag vill föreviga med text och rubrik.

2 kommentarer:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Haha - sådär ser mitt skrivbord ut för jämnan, jag städar varje gång jag pysslat - men så pysslar jag nästan alltid så jag stökar till alldeles för fort igen! *ler*

Usch, vad tråkigt att bli så attans förkyld... Är du på bättringsvägen nu då? Eller det håller fortfarand ei sig? Sök läkare om det inte går över, i dessa tider är det bättre att vara på den säkra sidan ju!
Krya på dig!

Födelsedagskortet var supersnyggt, älskar rosa-svart!

Ha de bäst!
Kramar / Angelica

sussilull sa...

Skönt att du är bättre iallafall. Å köksbord är till för att vara röriga :-)
Tyckte mycket om kortet. Härlig rosa färg.