måndag 11 maj 2009

Forumträff på Skapa

Igår hade vi forumträff på Skapa Hobby. Det var en helt underbar dag och även om jag inte riktigt slutförde så många projekt så var det både trevligt och lärorikt. Det var kul att få ansikten på många av de människor som man bara känner "online" och så lär jag mig mycket av att se andra pyssla! Dessutom är det helt fantastiskt att få möjlighet att sitta i en butik och skapa för om man mot förmodan skulle sakna någonting så är det bara att ställa sig upp, leta i hyllorna och shoppa.

Innan jag åkte till träffen så gjorde jag ett kort till Mors dag, tyvärr så blev fotografiet inte det bästa.Jag gjorde ett grattiskort också och fick tips av Sussilull att göra en 3D-fjäril på det! Kortet får ni se imorgon eftersom jag gjorde det som en födelsedagspresent till en arbetskamrat som fyller år i morgon.

Tack Maria och alla deltagare för en underbar söndag.

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh vilka fina kort du har gjort sen jag kikade in här sist. Känns lite konstigt att se julkort nu, men dom var vääääldigt fina. Och det är ju otroligt smart att börja med dom redan. Skulle man ju göra, sen blir det stress och panik i november annars....