torsdag 21 maj 2009

Räddad av en stämpel!

De senaste dagarna har jag levt i någon slags skaparfrustration. Jag har tiotusen idéer, och har klippt och klistrat men har inte riktigt känt mig nöjd med någonting som jag har gjort. Så igår gick jag till Skapa hobby för att få lite inspiration. Jag köpte några färgade A4-papper och svart embossmentpulver (som jag har såg att Maria använde på vår senaste pysselträff ) och så köpte jag det som befriade mig från prestationsångesten; en stämpel med ett enkelt motiv. Ni ska få se stämpeln i morgon samtidigt som jag visar något av det som jag har använt den till idag! Den kostade bara 55 kr men det som den åstakom är ovärderligt; jag har återfått självförtroendet och kommer att ägna hela helgen i pysselrummet (möjligtvis med undantag för mat- och fotopaus).

Här kommer några kort som jag gjorde på förmiddagen idag. Det två första korten är gjorda med samma mönstrade papper (från Creative Imaginations), där jag har använt de olika som motiv och bakgrund.
Ytterligare ett kort till mors dag. Denna gång med papper från Three bugs in a rug.

Det här är mitt första försök att göra ett vintage-kort och man kan väl säga att det blev sådär....


3 kommentarer:

Lena50 sa...

Du gör väl för fina kort, det understa bara älskar jag :)
Härliga färger och detaljer.
Vad kul att höra att det är fler än jag, som sitter inne och scrappar fast solen skiner ute, men har man inspiration, så ska man ju passa på!!!
jag har oxå inhandlat en del nytt, och visst är det roligare att scrappa då!!!! Kram Lena

Lotta sa...

Jisses....här kryllar det av nya fina kort. Det tredje kortet som går i lite lila....Så snyggt det var....underbara färger och snyggt med alla!
Kram

sussi sa...

Jag tycker du har lyckats alldeles förträffligt bra! :-)
Hoppas du får en riktigt bra helg