måndag 18 oktober 2010

Packar, städar, organiserar och flyttar!

Ja, en dag försenat så fick vi äntligen nyckeln till nya lägenheten. Den är fantastiskt fin, lite mindre i verkligheten, men ljuset och utsikten är förtrollande. Från köket och vardagsrummet så ser vi hela vägen bort till Nacka och på kvällarna är de blinkande lamporna magiska. Hela flytten går mycket enklare och smidigare än vad jag någonsin vågat föreställa mig. Robert är alltid så lugn och han har sådan energi och glädje i allt som ska göras, även städning och rensning som i vanliga fall inte är så roligt får han att bli mysigt och jag njuter av varje sekund som vi är tillsammans. Jag trodde nog aldrig att jag skulle skriva det, men att flytta kan vara riktigt underbart och kanske är det kärleken som gör det!

Vi har shoppat lite och snart är möbleringen klar till pysselrummet. Det blev en "Expedit" bokhylla som förvaring och ett ganska enkelt skrivbord även det från IKEA. Jag hittade även en bra spotlight på IKEA som jag gillade. Så här kommer bilder på de möbler som jag har valt.
Här kommer också en liten bild på en jättefin lampa som vi hittade på Bauhaus; Den här lampan har vi redan satt upp i sovrummet och den är lika fin tänd på kvällen som den är i dagsljus. På bilden ser skärmen nästan lite grön ut, men i verkligheten så är den svart.

Nu ska jag ta hand om mina pelargoner på balkongen innan frosten tar dem, och förhoppningsvis så hinner jag packa ned lite i köket också innan mannen kommer hem från jobbet.

Kram Fia

2 kommentarer:

Laila sa...

Hur går det för er i flyttlådorna? Känns det som ni kommer att landa och trivas bra?

Tänker på dig ♥

Sollan sa...

Väldigt snygga möbler du valt. Den där hyllan är ju himla praktisk till just pyssel. Hur är det? Hoppas du inte gått vilse i alla kartongerna. Kram!