söndag 10 oktober 2010

Snart, äntligen!

Den här veckan får vi hämta nyckeln till nya lägenheten. Oh, jag längtar så. Det ska bli så spännande att få gå in i det nybyggda huset och se vår lägenhet på riktigt. Än så länge så har jag bara sett planritningen och så vet jag att den ligger högst upp i huset. Men snart, äntligen så bor vi där. Jag har redan börjat handla lite möbler till pysselrummet och förhoppningsvis så får jag dem levererade redan nästa vecka.

Idag har jag gjort ett DT-inlägg i Bumblebees blogg och visat några tips på höst- och halloweenfärger. För övrigt så blir det inte så mycket pysslande just nu, men desto mer hoppas jag att det blir i nya pysselrummet. Jag har massor av julkort att producera och tänker börja så fort jag har packat upp vårt nya hem.

Ett litet kort har jag dock gjort i veckan och inspirationen fick jag ifrån The Sweet Stop 76 och colourQ. Motivet kommer från Hero Arts och texten från Unity.Hoppas att ni alla får en riktigt skön och mysig höstvecka!

2 kommentarer:

Annelie sa...

Hej! Vad roligt att du har hittat in till mig! Hittade massor av fint här inne hos dig så jag satte upp mig som följare av din blogg också :-)
Mycket intressanta inlägg du har gjort om förvaring mm inne hos BumbleBee och så gjorde du mig nyfiken på Copics ;-) Måste läsa mer senare.
Ha det gott,
Kram Annelie

dstandard sa...

What a beautiful job you did with the sketch! Thanks for playing at The Sweet Stop!