torsdag 26 november 2009

Julkort nr. 45 och 46

Min energinivå är inte på topp men jag är uppe på 70% i alla fall och har äntligen orkat sitta uppe vid pysselbordet ett par timmar. Febern kommer och går, men är inte lika hög nu. Det är dock lite oroväckande att jag har haft feber i två veckor nu.

Idag har gjort några julkort och några andra kort som jag ska visa senare. Det är torsdag redan och bara tre dagar kvar till 1:a advent, det är ju inte klokt så fort tiden går. Jag är så tacksam för Marias idé om "jul-hela-året", för första gången så känner jag ingen panik över julkort, jag har ju redan gjort 46 stycken! På båda de här korten så har jag använt mig av motiv från Åsa (Badanka), jag brukar kika in i hennes blogg då och då. Jag imponeras av hennes illustrationer och förmåga att se möjligheter i alla utmaningar (återvinningstänkandet delar vi)! Hoppas bara att Åsa snart lanserar lite nya stämplar. Först en påskkollektion 2010 och sedan en julkollektion från Åsa, det står högt upp på önskelistan.

Nr 45
Det här kortet hade jag tänkt att ladda upp till stämpelsnacks julkortstävling "grönt är skönt", men jag missade deadline. Texten och det gröna bakgrundspapperet kommer från Inkido.
Nr 46
Det här kortet är gjort i många färger och jag har försökt att få stämpelmotivet att återspegla de mönstrade papperena. Julstjärnan kommer från Quickutz.


3 kommentarer:

Lotta sa...

Kanonfina julkort du gör hela tiden:) Så kul och se! Och nästa år ska jag hoppa på iden jul hela året.....Säg att man gör ett julkort i veckan....minst....då har man ju några till jul:)

Tack för titten och hoppas VERKLIGEN att ni blir friska nu....inte alls bra att gå coh vara sjuk så länge:( Krya på er!

sussilull sa...

Du har lyft upp färgerna jättefint i det kortet du gjorde till stämpelsnack. :-)

Articsisters sa...

Hej!

Helt underbara kort du gör. Jag gillar alla de fina färgerna som du använder. Väldigt vackert och snyggt.

Vi kunde inte låta bli att göra lite nya julstämplar även om vi vet att det finns så många därute. Titta gärna in om du har möjlighet eftersom vi har lagt ut en hel del inspiration. Samt glöm inte att ladda ned den svenska kalendern för 2010. Den är gratis.

Lisbet