tisdag 3 november 2009

Höstmörker och mys

Det är så mysigt med höstmörker men jag har inte lika på energi på vardagskvällarna den här årstiden. Det är kolsvart när jag kommer hem från jobbet vid sextiden. I veckorna blir det inte så mycket pysslande, dessutom blir det inte bra när man fotograferar alster utan dagsljus. Så jag sparar kreativiteten till helgerna och då händer dessto mer. Jag längtar faktiskt efter snö så att det blir lite ljusare ute och i dag kom vinterns första flingor. Här kommer några bilder av mitt pyssel från helgen.

Layout efter oktoberskissen hos Svenskscrapbooking.
Jag har scrappat om min älskade frösådda stockrosor. Sorten heter Appleblossom och är helt ljuvligt rosa. För att jag aldrig någonsin ska tappa bort den här sorten så har jag fäst fröpåsen med ett hjärtgem bakom journalingrutan. Jag har embossat med svart på det rosamönstrade papperet från Making Memories.Skisstävling hos Pyssellyckan.
Ett favoritfoto från i somras när Nettan och hennes son håller hand under en promenad i Gamla stan. Mönstrade papper från Inkido och blomranka från Prima.Sedan i söndags bor lillasyster Carolina här. Det är jättemysigt och eftersom Bjarne har sena kvällsmöten varje dag den här veckan så har vi massor av mystid, och nu ska vi dricka te och se på "Arlanda".

Må så gott i höstmörkret!
Kramar Fia

7 kommentarer:

Lotta sa...

Åh, vilka uuuunderbara LOs....tokgillar upplägget och färgerna på den översta. Den understa...WOW!!!! För det första är fotot såååå fint, rubriken är passande och det är en så fin och harmonisk LO. Grymt!!

chalin sa...

Åh vilken underbar LO den sista. Man känner sig som glad när man ser den =)

Anonym sa...

Hej !!! Tack för titten !! och din snälla kommentar! Åh vad mycket fint du skapar !! hit kommer jag igen och hälsar på !! kram xx Tina

Carina W sa...

Hej,Fia!
Det var längesedan jag hälsade på hos dig.Ojjj,vad mycket fint du gjort.Tycker denna LO är helt fantastisk.Fotot är så fint.
Kram!

Eyovine sa...

Wow!!! Vilken stilren snygg LO å det fotot!!! SÅ SNYGGT!!

lillis70 sa...

Tack för kommentaren i min
blogg :-)
Wow vad mycket fint du har skapat, hittade många som jag bara drogs till direkt.
Med Gazellen finns massor av alfabet och sedan kan man ju ladda ner ännu mer. Har inte hunnit utforska så mycket ännu men snart så.

Wildärtan sa...

Grattis till förstapriset hos Pyssellyckan! (Inte pysseltagen, det är väl nåt annat företag:-) Otroligt snygg LO!
Kram!