måndag 14 september 2009

Rensat och sorterat.

Jag har haft en lugn helg, eller rättare sagt jag har försökt att ta det lugnt eftersom jag har haft feber både fredag och lördag. Det är någonting mystiskt med mina feberattacker för de verkar mest återkommande på helgerna. Vardagarna så mår jag ganska bra, eller också beror det på att jag inte har tid att känna efter. Min läkare gillar inte att jag har egna teorier, men här i min egen blogg så kan jag ju skiva vad jag vill; *smile Gunnar* jag tror febern beror på mitt Levaxin. Jag har fått höjd dos efter varje provtagning de senaste åren och nu tror jag att ämnesomsättningen är igång för jag kokar och vill helst inte ha några högre doser!

Bjarne har varit i Söderhamn hela helgen och han hade med sig kameran så jag har inte kunnat fotografera något projekt. Men jag har gjort några kort och en layout, men mesta dels av dessa lediga dagar har jag ägnat åt att sortera och rensa. Jag har kastat massor av saker, främst utstansat och målade stämpelmotiv som inte blivit bra. Alla mina mönstrade papper finns nu sorterade i bokstavsordning efter tillverkare. Jag vet att de flesta pysslare har sorterat sina papper efter färg, men för mig har det inte fungerat. Framförallt är det lättare att hålla koll på vilka pappersserier som jag äger när jag har min nuvarande ordning. En tillverkare som jag tycker väldigt mycket om och som jag idag upptäckte att jag inte har köpt av på länge är Urban Lily. Som ni ser på den lilla bilden så påminner företaget lite om många av Heidi Swapps produkter. Under sorteringsivern hittade jag ett riktigt gammalt papper från 2005 ur en serie som inte ens finns med på hemsidan "Inner me collection". Pappret heter "Beauty". Det mönstrade papperet är ett av de som jag har haft längst i min ägo och idag, helt plötsligt, så visste jag exakt vad jag skulle göra med det och det blev ett kort efter en skiss från #24 från Stamptacular Sunday Challenge.

Nu måste jag ge mig av till jobbet och får fotografera det när jag kommer hem ikväll! Må gott så länge!

1 kommentar:

Kamilla sa...

Vad duktig du är :)
Själv tror jag att jag sorterar in absurdum....jag vet inte, hur mycket jag än sorterar så blir det inte bättre...ja, lite mindre kanske. men det blir bara nya högar som ligger och skräpar *fniss*
ser fram emot vad du pysslat med :)
Kram