söndag 16 augusti 2009

Jaha, så var det dags igen!

Om tio timmar är det dags att vara på jobbet igen. Helgen har varit allt för kort, och det beror antagligen på att jag var tvungen att jobba i lördags, och med all sannolikhet så blir det samma sak kommande lördag. Helgen efter det är det stämma och då blir det jobb hela helgen.

I morgon så ska jag ha lite långlunch för jag ska följa med min näst yngsta syster Carolina till Universitetet och visa henne husen och några olika transportvägar inför hennes kommande studier. Det är helt otroligt att hon är så stor, det känns som om det var igår som jag själv klev in i byggnaderna för första gången. Det ska bli kul att ha lillasyster boendes här i huvudstaden; och jag hoppas att vi får tid att umgås en hel del.

I morse vaknade jag tidigt (redan vid åtta) och for upp ur sängen. Ett glas vatten och två knäckebröd senare så satt jag vid pysselbordet. Idag har jag haft julkortstillverkning; innan solen gick ned så hann jag göra färdigt fyra kort och påbörja ytterligare fyra. Det första kortet tog absolut längst tid och det beror på att julkransarna från Quickutz är lite pilliga att jobba med. Det är många små detaljer, men det här är ett kort som jag har haft i huvudet under lång tid så jag är glad att jag äntligen fick det gjort.
Julkort nr. 27


Ibland så hittar man ett papper som är så perfekt att man inte behöver göra någonting annat än att sätta dit några bokstäver (papperet är köpt på Skapa Hobby).
Nr 28


Grönt julkort, trots att jag gärna vill ha en vit jul så är grön en färg som jag gillar när det gäller julkort.
Nr. 29


Det här kortet är gjort med mönstade papper som jag tror jag har haft sedan jag började göra kort; jag har aldrig fått några riktigt bra idéer när det gäller utformningen, men här är i alla fall ett försök.
Nr. 30


p.s Ikväll när jag sitter och tittar igenom mina favoritbloggar så upptäcker jag att jag har missat en award från Lena. Förlåt och tusen tack för din utmärkelse. Den gör mig så glad och jag ska skriva ut den och ha den vid pysselbordet. Kram!

1 kommentar:

Kamilla sa...

Men jisses vilka underbara julkort du har gjort :D
Med små underbara detaljer, och jag gillar verkligen julklappssnörningen!! Det liftar jag gärna om jag får ;D
Kram kram