torsdag 25 juni 2009

Michael Jackson

Det är med chock och sorg som jag ikväll fick nyheten att är död. Av en slump bläddrade jag förbi CNN och fick veta att min idol sedan barnsben förts till sjukhus med . Michael Jackson har gett oss fantastisk musik och dansupplevelser trots att han uppenbarligen har haft ett jobbigt och stökigt privatliv. Larry King uttryckte ikväll precis det som jag känner; it was "hard to love him, but, hard not to".

Jag har sett fram emot hans stundande comeback i London och det är med en enorm tomhet som jag inser att jag aldrig mer kommer få se hans konserter eller få få lyssna till hans nya skivor.

De känslor av tomhet som jag känner just nu är samma som jag kände på morgonen den 31 augusti 1997 när jag fick veta att Lady Di omkommit i en trafikolycka. Hela den dagen satt jag fastkedjad vid tv:n och BBC och spelade dessutom in nyhetsrapporteringen på ett VHS-band som jag fortfarande har sparat i en låda.

Jag har sedan tonåren tre stora idoler; Michael Jackson, Madonna och Whitney Houston. Den första är nu död vid 50-års ålder och den sista av dem har haft många svåra år bakom sig med droger och problem vid hemmafronten. I morgon ska jag göra en layout om mina tre idoler och en särskild om MJ. Som sagt det är med sorg som jag förstår att det är sant att Michael Jackson är död och innan jag somnar ska jag som övriga av hans alltid lojala fans, hedra honom med att spela några av hans alla hits och be för att han nu känner frid.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Ja visst är det tragiskt....Riktigt ledsamt...det kommer bli ett riktigt tomrum i artistvärlden nu....Och jag har åxå alltid gillat Michael Jackson och Madonna....

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Tragiskt.. Han var ju så ung - men visserligen har han levt som en 300-åring. Hoppas nu han får frid i sinnet var han nu än befinner sig...

Ha de så bra snäckan!
Kram / Angelica