torsdag 18 juni 2009

Grattis mormor!

Idag fyller min mormor 87 år! Jag är så otroligt tacksam för att hon är så pigg och kry och jag törs knappt tänka på hur mitt liv hade sett ut utan henne!

Jag har gjort ett grönt kort med jordgubbar från Quickutz och små jordgubbsblommor med Prima tissue flowers.Närbild på jordgubbarna: jag har satt lite gul stickles på kärnorna för att ge dem lite mer liv.

4 kommentarer:

Lena50 sa...

Men mums villka goda jordgubbar :)
Villket härligt somrigt kort, helt underbart, det kommer din mormor att bli glad för!!!
Ja man måste ta vara på varandra, alla ung som gammal, vi är alldeles för åldersfixerade i Sverige, jag tror många fler skulle umgås lite mer över äldersgränserna....
Ha nu en jättefin Midsommar!!!! Kramar Lena

Lotta sa...

Åh vilket fint kort....passande med jordgubbar nu åxå....Din mormor lär ju bli överlycklig över ett sånt fint kort....(och antagligen åxå sugen på jordgubbar...haha) Ja visst är det härligt när dom får leva och vara pigga och krya. Tyvärr finns varken farmor o farfar eller mormor och morfar kvar....saknar dom och det hade varit så roligt om dom hade fått se mina små tjejer...men tyvärr hann dom inte det.
Så njut av din mormor....

Ha en underbar midsommar, ät och drick riktigt gott!!

(och japp...ang. din fråga om pärlorna...det är pearl maker:) )

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Läckra jordgubbar! Och vad häftigt med en så pigg och kry mormor! Det ska man verkligen ta till vara på och inte minst vara tacksam för. Min mormor är gaaaanska vital, men har blivit så himlans tjurig de senaste åren.. Mina barn tycker inte om henne vilket jag tycker är otroligt sorgligt.. För för mig har hon varit en "riktig" mormor!

Ha de så gott och ha en riktigt trevlig midsommar tjejen!
Kram / Angelica

Hanna sa...

Åh, så fint kort du gjort!
Härligt och somrigt med de läckra jordgubbarna!
Din mormor kommer bli såå glad över kortet.
Önskar dig en trevlig midsommar!
Kram från Hanna