lördag 27 juni 2009

Livet och ett behov av att scrappa mer!

Livets bräcklighet och påminnelse om döden påverkar mig så oerhört starkt, kanske för att jag själv vara nära att förlora livet för snart fem år sedan. Nu har jag ständiga kontroller och livet blir aldrig mer så bekymmersfritt så som det var före cancern, vare sig fysiskt eller psykiskt; men jag lever.

I går fick jag absolut ingenting gjort, Michael Jacksons död chockade mig rejält och hela dagen gick åt till att följa nyhetssändningar och lyssna till mina gamla MJ -skivor. Idag har jag trots det fina vädret suttit inne och scrappat lite. Jag är ingen skrytsam person, men mina kort blir mer än dubbelt så fina som mina layouter! Antagligen är det väl för att jag gör fler kort och det enda sättet att bli bättre är att öva. Så återigen lovar jag mig själv att scrappa mer....... Här är i alla fall två av de layouter som jag har gjort till midsommars-cropen på Svensk scrapbooking.
Den här gjorde jag med inspiration av Idas sommarvisa (du ska inte tro det blir sommar).Här är en av de söta getterna som bor på Elfviks gård, den ena heter Hans och den andra Greta och jag vet inte riktigt vilken av dem detta är!


1 kommentar:

Lotta sa...

Ja visst var det en chock att Michel jackson är död....helt ofattbart, en sån ska bara leva jämt känns det som....Jag håller nu på att föra över en massa MJ låtar till min mp3 så jag kan lyssna på jobbet imorn....

Du gör väl jättefina LOs, stilrena och fina. Dom ska du vara jättenöjd med:)

Ha det bra min vän!
Kram