lördag 7 februari 2009

Sent på lördagskvällen så vill jag bara tipsa om några inspirerande scrap-inlägg som jag hittade ikväll. Det första tipset är om Badanka/Åsa som i ett febrigt tillstånd varit oerhört kreativ och till och med skapat en ny header. Det andra tipset är taget från ÅsaF som också hon varit sjuk, men skapat en massa "bra att ha kort" sådana som man kan fylla på med text när det behövs. Mitt tredje och sista tips för ikväll är taget från Penny Blacks lördagsutmaning och innehåller massor olika bidrag till utmaningen "runda kort".

Nu ska jag gå och lägga mig och glädjas åt att gick vidare ikväll. Jag känner mig däremot väldigt förvånad över att fick den internationella juryns stöd och aningen besviken över att inte fick ytterligare en chans. Om en vecka är det dock dags för fler glädjeyror och besvikelser. Jag kan inte låta bli att skänka en tanke till min arbetskamrat Nettan som efter varje deltävling de senaste åren varit så besviken att hon meddelat att hon aldrig mer ska se på melodifestivalen....

1 kommentar:

Lotta sa...

Ja helt klart att Alcazars låt var bäst, och jag tror starkt att den låten kommer bli den slutliga vinnaren......Och jag är fortfarande i shocktillstånd över hur Ugglas kunde gå vidare....Den var ju sämst av ALLA!!! HELT otroligt!!!!!!

Tack för bra tips åxå:)