torsdag 11 juli 2013

Semesterdag 4

Idag har vi varit och hälsat på Alexanders gammelmormor. Hon är helt fantastisk, över 90 år gammal men orkar med mer sandlådelek än vad både jag och Robert gör. Alexander är bra på att leka själv också så vi fick ett par riktigt mysiga timmars prat med mormor på parkbänken vid lekplatsen. På eftermiddagen så såg Alexander gungorna och på en gång ropar han efter "Us". Vi försökte förklara att Sus är i Stockholm, men han sprang runt och letade, och till slut så satte han sig i gräset med traktorn och väntade på "Us". Vilket minne barn har och det är alldeles rörande att han älskar sin gudmor så mycket!

På kvällen åt vi middag hemma hos min mamma och det var fullt hus eftersom både Carolina och Anders är hemma i Västervik och sommarjobbar. Vi fick mammas galet goda köttbullar och Alexander fick busa lite med "Bus" också.

Nu är Visfestivalen i full gång och på vägen tillbaka till "Stugan" så fick jag se Fredrik Larsson, landstingsråd i Värmland, i personaltröja utanför Slottsruinen, världen är bra liten!


- Bloggat i all hast med BlogPress från min iPhone

Inga kommentarer: