lördag 9 april 2011

Underbar!

Vi har en alldeles underbar lördag. Robert har storstädat köket och gått igenom allt från kakel till maskiner och fläkten. Dessutom har han hjälpt mig att redigera två bilder som jag ska använda till en liten lo som jag sitter och pysslar med. Jag tänkte försöka tolka månadens skiss från Svensk scrapbooking. Det är så sällan som jag gör lo:s så det tar lite tid men förhoppningsvis blir jag klar före april månads utgång *smile*. Jag skulle dock behöva lite hjälp: jag letar efter ett mönstrat papper från Papirdesign som heter Ingrid. Om ni har sett det i någon webbshop så lämna gärna en kommentar.

Någonting annat underbart är den nya tidningen "Underbara idéer". Jag köpte den på ICA igår på väg hem från Danderyds och bläddrade lite i den innan jag somnade. Jag fastnade på en gång för ett par underbara kort och det visade sig att det är en vän som gjort dem. Det är ju helt fantastiskt roligt att hon får visa upp sin talang och inspirera massor av läsare.

Nu ska jag fortsätta pyssla lite, på grund av indikationer på havandeskapsförgiftning så är jag ordinerad total vila och noll stress vilket i sig är en utmaning. På måndag ska jag tillbaka och lämna nya prover och förhoppningsvis har vi fått ned mitt blodtryck och de dåliga blodvärdena.

1 kommentar:

pojjo sa...

Ljuvligt papper, ja hoppas du får ta på det :D