tisdag 23 november 2010

Kagan - Inspirationsdag

Idag har jag tillbringat hela dagen på Oscarsteatern och Kagans eventdag. Det har varit en fantastiskt inspirerande dag trots brandlarm och en ganska fattig lunch. Peter Rylander som jag tidigare aldrig vare sig sett eller hört om visades sig vara en otroligt bra konferencier. Förmiddagen inleddes av Raymond Ahlgren som höll ett varmt och känslosamt anförande om att vara huvudrollsinnehavare i sin egen film. Raymond har inte levt något enkelt liv och budskapen om att vi alla knarkar något och förmågan att kunna släppa taget och inte bära andras bördor fastnade hos mig.

Anna Glas & Åsa Teiner höll därefter ett ganska roligt föredrag om förmågan att bevaka sig själv, ljuga och att ha roligt. Deras teori om att vända resonemang och tänka tvärtemot är ett tips som jag tror jag kommer använda mig mycket av.Efter en fantastisk Queenhyllning så talade Mikael Arndt om förmågan att kunna sälja. Vi är alla säljare och kunskapen kring försäljning är allt för dålig hos de flesta. Att Mikael själv är en otrolig säljare går inte att ta miste på. Han lyckades med konststycket att få deltagarna att ge bort en hel del pengar.

Eftermiddagen avslutades av Fredrik Swahn som är oslagbar som talare och artist. De flesta känner nog igen honom, men kommer inte alltid ihåg vart ifrån, vilken han själv skojade om. Fredrik förmedlade så mycket visdom och kärlek med livsglädje att det nästan var svårt att ta till sig av allt. Men för den som är intresserad så finns två av hans skivor på Spotify, fantastiskt fina låtar.
Ja, det har varit en inspirerande dag och jag är helt slut. Tack Sus för att du tog med mig idag.

Inga kommentarer: