torsdag 22 juli 2010

Sista semesterdagen!

Semester innebär att man har en massa tid att göra sådant som man inte hinner med att göra annars. Jag har pysslat en hel del senaste veckan, men även surfat runt och hittat en hel del nya butiker, scrapvänner och roliga umaningssidor. I morgon är det min sista semesterdag och det är dags att "knyta ihop påsen" och tyvärr så har jag en del ogjort ännu. Jag behöver köpa en ny scrapväska och har tittat på flera stycken men ännu inte fattat något beslut. Jag är lite sugen på en axelväska som inte rymmer så mycket men som är lätt att ha med sig och så skulle jag behöva en större scrapväska att både använda som lager, men även ha med mig på större scrapträffar. En annan sak som fortfarande är ogjord är att köpa en ny cykel. Min gamla trotjänare fick jag av mina föräldrar 1992 och den börjar bli allt för sliten, stödet fungerar inte, handbromsarna fungerar inte och det finns ingen möjlighet till att få fast en cykelkorg som jag skulle behöva. Det tredje ogjorda är hudterapeuten, under Ölandssemestern så fick jag massor av utslag på halsen, och de har inte riktigt gått bort ännu. Jag vet inte vad som har hänt med min hals, men det är ytterst obehagligt och ser inte så snyggt ut heller. Så nu vet ni vad jag gör i morgon; shopping, cykeltest och hudterapeut.

Idag har jag gjort färdigt ett kort efter en underbar skiss från The Sweet Stop. Förutom skissen så skulle man även få med en tag; och jag satte textmotivet på den. Till kortet har jag använt stämpelmotiv från Unity (KOM february 2010), papper, band och brads från Basic Greys Kioshi, flourish från QK och Bosskut, blommor färglagda med Copics, rhinestones och massor av Stickles.

Kort med gömd tag.


The tag!


Närbild på blomman med flourish från Bosskut och Quickutz.

6 kommentarer:

dstandard sa...

Beautiful - have this stamp myself - love the paper piecing! Thanks for playing at The Sweet Stop!

Anonym sa...

delightful, charming card! Wonderful designing! Thanks for joining the sketch challenge at the Sweet Stop Sketch blog this time!
Pam Going Postal

Cindy Coutts sa...

Beautifully perfect card! Everything about it is just fabulous. Thank you so much for playing along with us at The Sweet Stop and we hope to see you back next week to share your work!

JenMarie sa...

Oh how fabulous!!

Laila sa...

Det låter så skönt att du är nöjd med din semester. Å som sagt var... sol hade du ju trots allt! ;-)

Tycker jätte mycket om kortet.
Men framför allt texten... Den var så fin

Pernilla ~Pillan~ sa...

Såg att du funderade på ny scrapväska. Vet inte hur stor du tänkt dig men jag har en i svart skinn m rosa foder fr AMM (den är som i nyskick) som jag tänkt sälja. Den kan man både bära med men ändå förvara i. Vill du se en bild el intresserad så kan du ju maila mig (adress finns på min blogg)