torsdag 24 juli 2014

Njuter och drömmer

Vilka fantastiska sommardagar vi har. Vi njuter av solen och våra två fantastiska barn! I går var vi och hälsade på goda vänner i Tyresö, de bor i ett gulligt radhusområde som heter Krusboda. Både jag och Robert börjar bli riktigt sugna på ett litet radhus. Längtan efter lyxen att kunna öppna ytterdörren och låta barnen leka ute gör att vi nu måste se över våra utgifter ytterligare en gång och förhoppningsvis hittar vi något nytt att spara in på. Våra inkomster är ju begränsade under föräldraledigheten men jag vet att det finns en del att göra när det gäller matkontot. Vi bor visserligen fantastiskt vackert i en stor och nybyggd lägenhet med otrolig utsikt och ingen insyn, men det är nog läge att inse att det inte är det bästa boendet för två små barn.

Tills vidare så drömmer vi och för de som är intresserade av fina radhus i bra områden så finns det snart två till salu i Väsby som både jag och Robert förälskat oss i. Ni hittar dem här och här.

Och om någon känner någon som är intresserad av ett byte från villa/radhus till lägenhet och som inte har någon brådska så har vi en av Väsbys finaste hyresrätter i ett rökfritt hus och med tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin!

Här är några bilder från Tyresö!Inga kommentarer: