lördag 20 april 2013

Alexander 2 år!

Idag har Alexander fyllt två år. Det är helt otroligt så fort tiden går och vi är så glada och tacksamma över vår duktiga solstråle. Redan i morse fick han öppna paket och sedan dess har det varit firande hela dagen, både hemma och på dagis. På dagis fanns en jättefin skylt redan på ytterdörren med bild på Alexander och massor av ballonger och solar. Med sig hem fick han också en glittrig laminerad ballong som nu hänger i hans rum. Han har fått så fina paket, bland annat en jättestor brandbil med massor funktioner av gammelmormor, sommarens snyggaste outfit av mormor och morfar, en jättefin munkjacka av moster Agneta och så massor av böcker och "Bärgarn" av oss. Gammelfarmor Karin har skänkt en slant så nästa vecka ska vi köpa fleecejacka och låta honom gå loss i leksaksaffären.

Alexander somnade så fort han lade ner huvudet på kudden och kalasandet fortsätter i ytterligare två dagar med besök från farfar, gudföräldrar och andra nära och kära.
Idag fick även jag en fin present när min älskade moster kom på besök och hade med sig en riktig lyxlunch och underbart fika. Så idag fick jag chansen att ge henne ett födelsedagskort, det första jag gjorde med de underbara papperen från K&Companys "Blue Awning". Nu är det dags att sova och ladda batterierna inför morgondagen!Inga kommentarer: