måndag 28 november 2011

Tapas - snabbt och enkelt.

Wow, vår familj är nu helt "Tapas". Tack vare Buzzador har vi fått möjlighet att testa produkterna i serien "Tex Mex Tapas" och vi har under den senaste månaden hunnit bjuda på massor av olika enkla, snabba rätter. Mest uppskattat tror jag våra Quesadillas var: vi gjorde dem med Santa Marias chunky salsa i mitten och "Escabeche" i en ytterring innan vi strödde på lagrad ost och stekte dem i pannan! Fantastiskt gott och den perfekta vickningen.

Här har vi använt "Tostaditos" - fantastisk goda vetetortillas som är friterade till frasiga tapasbröd. Till det en mild brieost, guldsalami och det kryddiga tapastoppingen "Escabeche".
De här tapasen är en otroligt god kombination av sött och starkt. I botten "Tostaditos" och så en klick Mango chutney och en klick Mango Mojo. För att få styrkan så har vi använt grön Jalapeno och kapris.
Röda Jalepenos halvor
blev också en favorit, men det är galet starka så lite mild brieost till är att rekommendera. Här har vi dock gjort det lite extra kryddigt genom att doppa gurka i "Tapas Spice Mix". Kryddan som besår av koriander, gräslök, chili, vitlök och spiskummin är ju också väldigt vacker!Det här konstverket skapade Robert av några rester, vackert och gott! Med Santa Maria Tex Mex Tapas är det lätt att imponera!

Inga kommentarer: