lördag 8 januari 2011

ColourQ challenge #66.

Det blir inte så mycket gjort när vi båda är dåliga. Dagarna tillbringas mest i sängen med tv-tittande eller bokläsande. Igår så såg vi på säsongspremiären av Let's Dance och det var riktigt underhållande. Både Jessica Andersson och Anders Bagge har mycket att lära men lyckades trollbinda publiken med vackra danser. Tina Thörners entusiasm och färgsprakande racer-nummer gjorde mig glad och Frank Anderssons förmåga att hantera sin stora kropp är imponerande. Säsongens favorit för egen del blev dock genast Andreas Weise. Ja, det ska bli kul att följa utvecklingen hos paren. Förutom Let's dance så hann vi även med två filmer med Irene Huss.

Nu åter till ColourQs 66:e utmaning.
Jag håller mig till mina enkla kort och använt ett enfärgat mönstrat papper från Basic Grey. Det ljusare gula papperet kommer från Doodlebug och är glittrigt, det heter Bumblebee serenade sugar coated. Bokstäverna har jag köpt hos Skapa Hobby och de kommer från Papermania. Blommorna som jag dekorerat med Stickles har jag fått i ett månadspaket och jag är lite osäker på tillverkaren.

Ha en riktigt skön lördag!

3 kommentarer:

Susan (peebsmama) sa...

Such pretty blue flowers on your nice and simple layout.

Sylvia sa...

Lovely card, Sofia! Thanks for playing the ColourQ challenge this week.

LeAnne sa...

It is so fun to see your creation from Sweden! The glittered flowers are beautiful! This will make a nice thank you card! Thanks for playing with us at the CQC this week!