söndag 16 juni 2013

Barnängen Shower + Lotion

Jag har fått möjlighet att vara Buzzador för Barnängens nya duschkräm som är en riktig fuktbomb eftersom den även tillför extra fukt!

Duschkrämen finns i tre fruktiga varianter:


Avokado 

Passar normal till torr hud. Den intensivt vårdande formulan berikad med Body Lotion ger huden skydd mot uttorkning och hjälper till att behålla den mjuk och len. Har ett hudvänligt pH-värde och är dermatologiskt testad.

 

Passionsfrukt

Passar torr hud. Den intensivt vårdande formulan berikad med Body Lotion ger huden skydd mot uttorkning och hjälper till att behålla den mjuk och len. Har ett hudvänligt pH-värde och är dermatologiskt testad

 

Granatäpple

Passar normal till torr hud. Den intensivt vårdande formulan berikad med Body Lotion ger huden skydd mot uttorkning och hjälper till att behålla den mjuk och len. Har ett hudvänligt pH-värde och är dermatologiskt testad. Min favorit är  granatäpple, en riktig näringsbooster. Doften är fantastiskt och luktar otroligt fräsch! Håll utkik efter den här flaskan nästa gång ni handlar duschkräm, förpackningen innehåller 250 ml och kostar under 30 kr!

Jag kommer i framtiden att alltid ha en flaska i resväskan eftersom jag på detta sätt minskar min (enligt chefen) allt för ambitiösa och tunga packning när vi är ute på tjänsteresor.

Dessutom behöver huden all fukt den kan få den här årstiden när solen torkar ut och när man har två produkter i en så sparar man dessutom tid!

Ja, som ni ser, jag är helt såld, så testa den! Och om ni inte redan är buzzadorer så tycker jag att ni ska anmäla er eftersom de ger möjlighet att hitta guldkorn som dessa.

Inga kommentarer: