lördag 20 oktober 2012

Arlanda

Idag har det varit urtråkigt väder och regn mest hela dagen. Det är ganska varmt ute, men på grund av Alexanders hosta så höll vi oss inne fram till eftermiddagen. Han sov middag länge och när han väl vaknade så tog vi oss en tripp till Arlanda. Alexander börjar bli lika förtjust i flygplan som jag är och de senaste dagarna så har det varit så regnigt och molnigt att även om vi hör dem så har vi inte sett ett enda. Så idag hade vi tre goda skäl att åka till Arlanda: vi fick äta på McDonalds, se flygplan och vinka adjö till Alexanders gudmödrar som tar en liten sista-minuten-resa till solen i Turkiet.
Alexander älskar Arlanda och det här var andra gången i sitt liv som han var där. Han tar sig fram på egna ben, pratar och ler med alla han möter vilket gör att han får en massa leenden tillbaka och blir då lite extra stolt och glad när han promenerar genom Sky city och terminalerna. Till slut blev han dock jättetrött och la sig på golvet för att vila (trots att det antagligen hade varit skönare om han lagt sig i vagnen som stod precis brevid). Men så kom du äntligen han älskade gudmödrar och de gullar och tjoar så att man blir alldeles varm i hjärtat.
Hoppas nu att Turkiet bjuder på en veckas solsken och att Alexander snart blir av med sin hosta!Bloggat i all hast med BlogPress från min iPhone

Inga kommentarer: