fredag 16 december 2011

Önskelista - julklappar

Ja, nu är det bara en vecka kvar till julafton! Denna magiska dag då vi umgås med familj, äter gott och får träffa tomten! Ju äldre man blir, dessto mindre viktigt blir det med julklappar, fast drömmar och önskningar har vi ju alla även om vi inte längre tror att de faller in just till jul. Ja, jag har fått frågan om vad jag önskar mig till jul och det finns en del på min lista som kanske inte är helt realistiskt men önska får man ju alltid!

1. Duralex glas: stora glas som jag kan dricka kaffe i utan att bränna mig. Nu när jag har slutat amma så kan jag ju åter njuta av mina Kaffe Latte och det gör jag gärna i dessa glas!

2. En kikare: vi bor så galet högt att jag kan se till Vallentuna, Täby och Kungsängen och med en kikare så kan jag säkert se ÄNNU mer!

3. En stavmixer: bra att ha helt enkelt!

4. Årskort på SATS: väldigt dyr klapp men nyttig och här i Väsby har de ju barnpassning också. Antagligen en lite för dyr julklapp för tomten - men önska får man och drömma gör jag!

5. Presentkort på kläder och smink: Om två veckor börjar jag jobba igen efter nio månaders föräldraledighet och det saknas både det ena och det andra.........

Ja, så ser min önskelista ut och det vore riktigt roligt att hitta någon gammal lista med vad jag önskade mig för sådär 25 år sedan!

Inga kommentarer: