lördag 26 juni 2010

Midsommar 2010

Jag hoppas att ni alla har haft en skön midsommar! Min midsommar tillbringade jag i Täby tillsammans med ett fantastiskt gäng. Det var fint väder hela dagen, strålande sol blandat med en del svalkande moln och vi hann med allt ifrån sillunch, kvällsgrillning, kubb och traditionell midsommardans. Sent på kvällen fick vi även besök av ett gäng passerande studenter från Kina som är här för att lära sig mer om svensk demokrati. De blev varmt inbjudna till vårt lilla firande och ganska så förvånade när de insåg att en stor del av festdeltagarna arbetar för regeringspartiet!
Jag är så glad för att få ha haft en sån avkopplande helg nu när jag måste ägna de närmaste dagarna åt den sista packningen av mitt gamla hem och slutligen överlåtelse av lägenheten på torsdag. Det är ett åttaårigt förhållande som har tagit slut och jag ska också ta farväl av Gåshaga som varit det vackraste och mest älskade boende som jag har haft. Hjärtat är lite sargat men jag har ett fantastiskt stöd av mina vänner. I slutet av nästa vecka när allt är över så ska jag ta en ny liten utflykt till Täby och visa några av de nästan tusen bilder som jag har tagit.
Här är några av dem.1 kommentar:

Lilo sa...

Vilka mysiga midsommarbilder! Och spännande att få besök av kineser! =) Sådant är alltid roligt tycker jag, att höra om hur andra har det! Kika in här när jag såg att du hade länk till din blogg i länken på mailet. =)